Kigyulladt egy faszerkezetes épület Visegrádon

2021. február 22. 10:42

Kigyulladt egy kettőszáz négyzetméteres faszerkezetes épület Visegrádon, parkoló autó kapott lángra Dunakeszin, jelzett a szén-monoxid-érzékelő Isaszegen, kigyulladt egy gépkocsi Budaörsön, menet közben kigyulladt egy személyautó a 40-es út 14-es kilométerénél, felborult egy személygépkocsi Vácrátót és Őrbottyán között, tűz keletkezett egy háromszáz négyzetméteres épületben Szobon, két személygépkocsi ütközött össze Gyálon, felborult egy személygépkocsi Biatorbágy és Páty között, bejelzett a szén-monoxid-érzékelő Budakalászon.

Kigyulladt egy kettőszáz négyzetméteres faszerkezetes épület vasárnapra virradóra Visegrádon, a Rév utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, a tűz további épületeket veszélyeztetett. A lángokat a helyi és a leányfalui önkéntes, a szentendrei és az esztergomi hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az épület közel nyolcvan százaléka a tűzben megsemmisült, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és a körülményeit. (fotó: Visegrád ÖTE)

Parkoló autó kapott lángra vasárnap délelőtt Dunakeszin, a Barátság útján. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, a tűz további parkoló gépkocsikat veszélyeztetett. A lángokat a fóti önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd vizsgálták át a kiégett járművet. (fotó: Fót Aqua ÖTE)

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő vasárnap délelőtt Isaszegen, a Rákóczi utcában, egy családi házban. A gödöllői hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.

Kigyulladt egy gépkocsi vasárnap délelőtt Budaörsön, a Mező utcában, egy parkolóban. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, a tűz egy elektromos kapcsolószekrényt és egy kerítést veszélyeztetett. A lángokat a helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett gépkocsit. (fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Menet közben kigyulladt egy személyautó vasárnap délután a 40-es út 14-es kilométerénél, Cegléd közelében. Az autó egy buszmegállóban állt meg, a tűz veszélyeztette a megállót. A tűzoltók kiérkezésekor a gépkocsi már teljes egészében égett, a benne utazó három ember időben, sérülések nélkül elhagyta a személyautót. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd a jármű átvizsgálását követően megszüntették a forgalmi akadályt. (fotó: PMKI Cegléd HTP)

Felborult egy személygépkocsi vasárnap délután Vácrátót és Őrbottyán között. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd a kerekeire állították és áramtalanították a járművet, megszüntették a forgalmi akadályt. Az autóban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták a gépkocsit. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Tűz keletkezett egy háromszáz négyzetméteres épületben vasárnap délután Szobon, az Árpád utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt az épület tetőszerkezetére is. A lángokat a nagymarosi önkéntes, a vámosmikolai önkormányzati és a váci hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. (fotó: PMKI Vác HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap este Gyálon, a Kőrösi út és a József Attila utca kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. (fotó: Gyál ÖTE)

Felborult egy személygépkocsi vasárnap este Biatorbágy és Páty között. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A pátyi és a biatorbágyi önkéntes, valamint a törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: Biatorbágy ÖTE és PMKI Törökbálint Őrs)

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő vasárnap éjjel Budakalászon, a Tanító utcában, egy családi házban. A szentendrei hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.