Lakóház égett Gyálon

2021. február 21. 09:20

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze a 11-es főút 33-as kilométerénél, kigyulladt egy százhatvan négyzetméteres ikerház tetőszerkezete Gyálon, tűz keletkezett egy családi ház pincéjében Dányban.

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze szombaton a kora délutáni órákban a 11-es főút 33-as kilométerénél, Tahitótfaluban. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei és a leányfalui önkéntes, valamint a szentendrei hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, áramtalanították a személygépkocsit, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Kigyulladt egy százhatvan négyzetméteres ikerház tetőszerkezete szombaton délután Gyálon, a Brassói utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház tetőzetének a fele, illetve több helyiség már lángokban állt. A tüzet a helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók több egysége oltotta el, akadályozta meg a tűz továbbterjedését, majd szellőztették és vizsgálták át az épületet. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A ház födémje több helyen beszakadt, így az ingatlan lakhatatlanná vált.(fotó: FKI Videó és Gyál ÖTE)

Tűz keletkezett egy családi ház pincéjében szombaton késő délután Dányban, a Bolyai utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a száz négyzetméteres pincének a közel egyharmada égett, a helyiségek füsttel telítődtek. A lángokat a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd szellőztették és vizsgálták át a pincét. A tűz a lakrészre nem terjedt át.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)