Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Hernádon

2021. február 20. 08:51

Árokba csúszott egy személygépkocsi az 51-es főút 54-es kilométernél, megdőlt egy fa Budakalászon, tűz keletkezett egy száz négyzetméteres családi házban Kállón, fém villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Hernádon, kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 42-es kilométerénél, három méter mély töltési oldalon egy személygépkocsi megcsúszott Gödöllőn.

Árokba csúszott egy személygépkocsi pénteken hajnalban az 51-es főút 54-es kilométernél, Dömsöd közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A dömsödi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók átvizsgálták, majd az árokból kivontatták a bajbajutott járművet.(fotó: Dömsöd ÖTE)

Megdőlt egy fa pénteken reggel Budakalászon, a Szeder utcában. A fa veszélyeztette a családi házat és egy ott álló gépkocsit is. A fát a szentendrei hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével darabolták össze, szüntették meg a veszélyes helyzetet.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Tűz keletkezett egy száz négyzetméteres családi házban pénteken délelőtt Kállón, a Gárdonyi utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház egy szobája már teljes egészében égett, a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére is. A lángokat az aszódi és a berceli hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd vizsgálták át az ingatlant.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Fém villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi pénteken a kora délutáni órákban Hernádon, a Köztársaság úton. Az ütközés következtében az oszlop elhajlott, a vezetékek veszélyeztették az arra közlekedőket. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze pénteken délután az M3-as autópálya 42-es kilométerénél, Bag közelében. Az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az érintett pályaszakaszon.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Három méter mély töltési oldalon egy személygépkocsi megcsúszott pénteken este Gödöllőn, a Nyár utcában. Az autó veszélyesen megdőlt, a gépkocsi sofőrje önerejéből elhagyta az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók rögzítették a gépkocsit, majd autómentő segítségével az úttestre visszavontatták a járművet.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)