Családi ház és annak melléképülete égett Vecsésen

2021. február 19. 08:43

Kigyulladt egy családi ház és annak melléképülete Vecsésen, négy személyautó és két teherautó ütközött össze az M1-es autópályán Biatorbágy térségében, tűz keletkezett egy személyautó motorterében Szigetszentmiklóson, két kamion szenvedett ráfutásos balesetet az M1-es autópályán Bicske térségében.

Négy személyautó és két teherautó ütközött össze az M1-es autópálya 18-as kilométerszelvényénél, Biatorbágy térségében, a Budapest felé vezető oldalon, csütörtökön reggel. A törökbálinti hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók mellett a társhatóságok is a helyszínre érkeztek, ahol két sávot foglaltak el a karambolos járművek. A torlódás jelentős volt, a forgalom a leállósávban, rendőri irányítás mellett haladt. 

Tűz keletkezett egy személyautó motorterében Szigetszentmiklóson, a Leshegy utcában csütörtökön délelőtt. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral oltották el a lángokat és hűtötték vissza a felforrósodott alkatrészeket. (Szigetszentmiklós HTP) 

Kigyulladt egy családi ház és annak melléképülete csütörtök délután Vecsésen, az Arany János utcában. A tűz a két ingatlan mintegy százhúsz négyzetméterét érintette. A fővárosi hivatásos tűzoltókon kívül a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, illetve a monori hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre.  Az épületben egy propánbutángáz-palack felrobbant, egyet pedig a tűzoltók vittek ki, majd visszahűtötték azt. A tűzben egy személygépjármű is kiégett. A tüzet öt vízsugárral oltották el, az épületeket átvizsgálták. A mentők egy embert enyhe füstmérgezéssel kórházba szállítottak. Mindkét ingatlan lakhatatlanná vált, az ott lakókat az önkormányzat helyezi el. (fotó: Pest KMSZ)

Két kamion szenvedett ráfutásos balesetet csütörtökön délután az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a 36-os kilométernél, Bicske térségében. A törökbálinti hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanítottak, és elvégezték a műszaki mentési munkálatokat. Ugyanebben az időben a Budapest felé vezető oldalon is két kamion ütközött, így a torlódás mindkét oldalon jelentős volt. Egyik balesetben sem történt személyi sérülés, a forgalom mindkét oldalon egy sávon haladt. A sérült járművekért kamionmentők érkeztek, az útburkolat megtisztításáról a közútkezelő munkatársai gondoskodtak. (fotó: Törökbálint Katasztrófavédelmi Őrs, Bicske ÖT)