Felborult egy személygépkocsi Páty közelében

2021. január 18. 11:44

Üres telken lévő gázcsonknak hajtott egy személygépkocsi Valkón, lesodródott az útról, fatuskónak ütközött, majd felborult egy személygépkocsi Pátyon, kigyulladt egy tizenkét négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Nagykőrösön.

Üres telken lévő gázcsonknak hajtott egy személygépkocsi vasárnap a kora délutáni órákban Valkón, a József Attila utcában. A gázcsonk megsérült, szivárgott belőle a gáz. A gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a csövet összeszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették a szivárgást, majd biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Lesodródott az útról, fatuskónak ütközött, majd felborult egy személygépkocsi vasárnap délután Pátyon, a Torbágyi úton. A gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Kigyulladt egy tizenkét négyzetméteres melléképület tetőszerkezete vasárnap a kora esti órákban Nagykőrösön, a Hattyú utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már teljes egészében égett. A tüzet a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet. A tűzoltás során az egységek kettő gázpalackot is kihoztak az égő helyiségből. A palackok felhevültek, hűtésükről vízsugár segítségével gondoskodtak.(fotó: Nagykőrös ÖTP)