Baleset az M6-os autópályán

2021. január 17. 09:55

Szalagkorlátot átszakítva az út melletti töltésre hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi az M6-os autópálya 21-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Bugyi településen, többen szén-monoxid-mérgezést szenvedtek Dunaharasztiban, felborult egy személygépkocsi Rádon.

Szalagkorlátot átszakítva az út melletti töltésre hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi szombaton a kora délutáni órákban az M6-os autópálya 21-es kilométerénél, Érd közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délután Bugyi település Teleki utcájában. Az ütközés következtében az egyik autó felborult, a sofőrjét az ott tartózkodók kisegítették. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd a felborult személyautót a kerekeire állították és áramtalanították.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Többen szén-monoxid-mérgezést szenvedtek szombaton délután Dunaharasztiban, az Eötvös utcában, egy családi házban. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett többször méréseket végeztek a házban. A mérések kimutatták a mérgező gáz jelenlétét, ezt követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt.

Felborult egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Rádon, a Rákóczi és a Petőfi utak kereszteződésében. A gépkocsiban ketten utaztak, az egyikük a roncsba szorult. A váci hivatásos tűzoltók kézi erővel a roncsba rekedt embert kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Vác HTP)