Kamion és egy kisteherautó ütközött össze az M0-ás autóúton

2021. január 10. 08:37

Kamion és egy kisteherautó ütközött össze az M0-ás autóút 19-es kilométerénél, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Fót és Csomád között.

Kamion és egy kisteherautó ütközött össze szombaton reggel az M0-ás autóút 19-es kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó áthajtott az autóút ellenkező sávjára, forgalmi akadályt okozott, a kamion a sávokat elválasztó betonelemek közé szorult. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt kisebb torlódás alakult ki az autóút érintett szakaszán.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szombaton délelőtt Fót és Csomád között. A gépkocsiban ketten utaztak, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A fóti önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Fóti Aqua ÖTE)