Lakóház tetőszerkezete égett Gyálon

2021. január 09. 08:06

Két személygépkocsi ütközött össze a 31-es főúton, kigyulladt egy tizenhat négyzetméteres épület Tóalmáson, kigyulladt egy száz négyzetméteres lakóház tetőszerkezete Gyálon.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken délelőtt a 31-es főúton, Sülysáp közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy tizenhat négyzetméteres épület pénteken délután Tóalmáson, a Szőlő utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, a házban nem tartózkodott senki. A tüzet a helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett házat.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy száz négyzetméteres lakóház tetőszerkezete pénteken éjfélkor Gyálon, a Virág utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már teljes egészében égett, a lángok átterjedtek a helyiségekre is. A tűz keletkezésekor a házban egy ember tartózkodott, aki időben elhagyta az égő épületet. A tüzet a helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az ingatlant. Az oltás során az egységek több gázpalackot is kihoztak az égő épültből.(fotó: Gyál ÖTE)