Sorompónak ütközött egy gépkocsi Vác közelében

2020. december 19. 09:17

Menet közben tűz keletkezett egy személyautóban a 405-ös út 16-os kilométerénél, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az M4-es autóút péteri lehajtójánál, vasúti sorompónak ütközött egy személygépkocsi Vác külterületén, két személygépkocsi ütközött össze Sülysápon, négy személygépkocsi ütközött össze az M6-os autópálya 31-es kilométerénél, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Gödön.

Menet közben tűz keletkezett egy személyautóban pénteken délelőtt a 405-ös út 16-os kilométerénél, Újhartyán közelében. A tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott tartózkodók eloltották, így megakadályozták a lángok továbbterjedését. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze pénteken a kora délutáni órákban az M4-es autóút péteri lehajtójánál. Az ütközés következtében egy ember a személygépkocsiba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Monor HTP)

Vasúti sorompónak ütközött egy személygépkocsi pénteken délután Vác külterületén, a Máriaudvar vasúti átjáróban. A letört sorompó forgalmi akadályt okozott. A váci hivatásos tűzoltók a MÁV szakembereivel a megrongálódott sorompót eltávolították, majd átvizsgálták és biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken a kora esti órákban Sülysápon, a Pesti úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Négy személygépkocsi ütközött össze pénteken a kora esti órákban az M6-os autópálya 31-es kilométerénél, Százhalombatta közelében. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi pénteken este Gödön, a Pesti úton. A gépkocsiban ketten utaztak, az egyiküket a mentőkkel közösen a tűzoltók emelték ki a roncsból. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)