Frontális baleset történt Vác és Rád között

2020. december 03. 08:36

Frontálisan ütközött két személyautó szerdán este a Vác és Rád közötti útszakaszon, árokba hajtott egy kisbusz Bugyi térségében, személyautó motortere égett Újszilváson, kéményben lerakódott korom égett Budaörsön

Árokba hajtott egy kisbusz szerdán reggel Bugyi térségében. Az esethez a délegyházi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik elvégezték a műszaki mentési munkálatokat, illetve a mentőknek segítettek egy embert a buszból kiemelni.  (fotó: Délegyháza ÖTE)

Újszilváson az Ady Endre utcában egy személyautó motortere égett szerdán reggel. A ceglédi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók a lánggal égést megszüntették, az egységek visszahűtötték a felforrósodott alkatrészeket. (fotó: Cegléd HTP)

Frontálisan karambolozott két személyautó szerda este, a Vác és Rád közötti úton. A balesethez Vácról vonultak a hivatásos és az önkéntes tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és elvégezték a műszaki mentési munkálatokat. (fotó: Vác HTP)

Szerdán este Budaörsön a Semmelweis utcában, egy családi ház kéményében a lerakódott korom meggyulladt. A törökbálinti hivatásos tűzoltók az izzást megszüntették, kéményt átvizsgálták. (fotó: Törökbálint Örs)