Súlyos baleset az M5-ös autópályán

2020. december 02. 09:06

Egy személyautó egy kisteherautó és egy autószállító kamion ütközött össze kedden korán reggel az M5-ös autópályán Pusztavacs térségében, két személyautó ütközött össze Vecsésnél, árokba csúszott egy autó Farmos térségében, felborult egy személyautó a Nagykőrös és Törtel közötti útszakaszon, két személyautó ütközött össze Kismaroson, árokba hajtott és fejtetőre állt egy autó Gödön, oldalára borult egy autó Telkinél.

Összeütközött két személyautó a 4-es főút Vecsés és Üllő közötti szakaszán, kedden korán reggel. Az egyik jármű az út menti árokba hajtott. Az esethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járműveket áramtalnították, majd elvégezték a műszaki mentési munkálatokat. A balesetben két ember sérült könnyebben, egyiküket a mentők kórházba szállította. 

Utoléréses balesetet szenvedett egy személyautó, egy kisteherautó és egy autószállító kamion az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, Pusztavacs térségében kedden reggel. Az balesethez a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a műszaki mentési munkálatokon kívül a mentősöknek segítettek a személyautó sofőrjét kiemelni. A mentési munkálatok idejére az utat teljes szélességében lezárták, így jelentős torlódás alakult ki ezen a szakaszon. Az útburkolat festékkel és a járművek lehulló darabjaival telítődött, melyet a közútkezelő munkatársai tisztítottak meg. (fotó: Dabas HTP)

Letért az úttestről és félig az árokba csúszott egy személyautó a 311-es úton, Farmos térségében. A balesethez a nagykátai hivatásos és a farmosi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.  

Felborult és a tetején állt meg egy személyautó Nagykőrös és Törtel között. A műszaki mentést a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók végezték.  Az egység a járművet kerekeire állította, forgalmi akadályt megszüntette. 

Kedden reggel összeütközött két személyautó Kismaroson a főút közelében. Mindkét járműből a sofőrök ki tudtak szállni. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. (fotó: Vác HTP)

Árokba hajtott és fejtetőre állt egy személyautó Gödön a vasúti átjárónál, hétfőn kora délután. A váci hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire állították, majd elvégezték az áramtalanítást. (fotó: Vác HTP) 

Kedden kora este a Budakeszi Telki közötti útról egy személyautó lesodródott majd az oldalára borult. A balesethez a budakeszi és telki önkéntes, valamint a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak. A járműveket áramtalanították, majd kerekeire állították, valamint a helyszín biztosításában segédkeztek. (fotó: Budakeszi ÖTE)