Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Tatárszentgyörgy közelében

2020. október 25. 09:52

Két személygépkocsi ütközött össze Maglódon, személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze a 2-es főút 41-es kilométerénél, két személygépkocsi és egy motoros ütközött össze Vácon, lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi az 51-es főút 20-as kilométerénél, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Örkény és Tatárszentgyörgy között, közvilágítási oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Dunaharaszti határában.

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton reggel Maglódon, a Damjanich és a Kinizsi utcák kereszteződésében. A gépkocsikban egyedül a sofőrök utaztak, mindketten önerejükből elhagyták az autókat, az összetört személygépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze szombaton délelőtt a 2-es főút 41-es kilométerénél, Vác közelében. Az ütközés következtében az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak, az úttestre nagy mennyiségű olaj és üzemanyag folyt. A váci hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a motort és a személyautót, segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Vác HTP)

Két személygépkocsi és egy motoros ütközött össze szombaton délután Vácon, a Dr. Csányi László körúton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A váci hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. 

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton délután az 51-es főút 20-as kilométerénél, Dunaharaszti közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szombaton este Örkény és Tatárszentgyörgy között. A felborult gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult. A dabasi hivatásos tűzoltók kézi erővel a beszorult embert az autóból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Dunaharaszti határában. Az ütközés következtében az oszlop az úttest felé megdőlt. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)