Árokba borult autóból mentettek ki egy embert az érdi tűzoltók az M7-esen

2020. október 22. 09:06

Tárnok közelében, az M7-es autópályán futott árokba és borult az oldalára egy személyautó, két autó és két kisteherautó ütközött az M0-ás autóúton Szigetszentmiklós közelében, egy kisbusz egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópályán, árokba hajtott egy autó Dömsödön, kommunális hulladék kapott lángra szerdán Pusztazámor külterületén.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi szerdán délelőtt az M7-es autópálya 23-as kilométerénél, Tárnok közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult. Az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert az autóból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt háromszáz méterre újabb baleset történt. Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. Az érdi hivatásos tűzoltók mindkét járművet áramtalanították és átvizsgálták, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Érd HTP) 

Kettő személyautó és kettő kisteherautó szenvedett ráfutásos balesetet szerdán délelőtt az M0-ás autóút 19-es kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Sziegetsztentmiklós HTP) 

Személygépkocsi, kisbusz és egy kisteherautó ütközött össze szerdán a kora délutáni órákban az M5-ös autópálya 60-as kilométerénél, Lajosmizse közelében. A gépjárművekben összesen tíz ember utazott, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt, a munkájukat a Bács - Kiskun megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat segítette. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: Dabas HTP) 

Árokba hajtott és forgalmi akadályt okozott egy személygépkocsi szerdán a kora esti órákban Dömsödön, a Szabadság utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autóban nem tartózkodott senki. A helyi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd az árokból kivontatták a bajbajutott gépkocsit. (fotó: Ráckeve ÖTP)

Kommunális hulladék kapott lángra szerdán a kora esti órákban Pusztazámor külterületén, egy hulladéklerakó telephelyen. A tűzoltók kiérkezésekor több mint ötven négyzetméteren égett már az összetömörített szemét. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet. A tűzoltók munkáját erőgépek is segítették. (fotó: Érd HTP)