Tehervonatnak ütközött egy személygépkocsi Cegléd közelében

2020. október 19. 11:31

Lakóház felújítása közben gázvezetékbe vágtak Nagykátán, tehervonatnak ütközött egy személygépkocsi a 40-es út 30-as kilométerénél, Cegléd közelében, lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 27-es kilométerénél, kettő személygépkocsi és kettő kamion ütközött össze az M4-es autóút 41-es kilométerénél.

Lakóház felújítása közben gázvezetékbe vágtak vasárnap délelőtt Nagykátán, a Nefelejcs utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. A nagykátai hivatásos tűzoltók összeszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a szivárgást, majd átvizsgálták az épületet és biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A vezeték végleges elzárásáról és a javításáról a szolgáltató szakemberei gondoskodtak.

Tehervonatnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap este a 40-es út 30-as kilométerénél, Cegléd közelében, a Kecskéscsárda vasúti átjáróban. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, még az ütközés előtt kiugrott az autóból. A vonat több száz  méteren keresztül húzta magával a roncsot, eközben egy vasúti jelzőlámpát is kitört a helyéről. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd kézi erővel eltávolították a sínekről a teljesen összetört járművet. A műszaki mentés ideje alatt szünetelt a vasúti közlekedés az érintett szakaszon.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőre virradóra az M5-ös autópálya 27-es kilométerénél, Ócsa közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta a roncsot. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kettő személygépkocsi és kettő kamion ütközött össze hétfőn a kora reggeli órákban az M4-es autóút 41-es kilométerénél, Gomba település közelében. A gépjárművekben összesen hatan utaztak, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.