Súlyos baleset az M1-es autópályán

2020. október 17. 10:11

Árokba zuhant egy tréler a rajta lévő kisteherautóval együtt az M31-es autópálya gödöllői lehajtójánál, szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M6-os autópálya 16-os kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Nagykőrösön, személygépkocsik ütköztek össze Halásztelken, kettő személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött össze Szigetszentmiklóson, kigyulladt egy faépület kéménye mellett a tetőszerkezet Biatorbágyon, kettő kisteherautó frontálisan, illetve egy kamion pedig érintőlegesen ütközött össze az M1-es autópálya 19-es kilométerénél, trélert vontató kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 19-es kilométerénél.

Árokba zuhant egy tréler a rajta lévő kisteherautóval együtt pénteken délelőtt az M31-es autópálya gödöllői lehajtójánál. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi pénteken délben az M6-os autópálya 16-os kilométerénél, Érd közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek a kora délutáni órákban Nagykőrösön, a Regős utcában. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Személygépkocsik ütköztek össze pénteken délután Halásztelken, a Somogyi Béla utcában. Az ütközés következtében az egyik autó kerítésnek csapódott és az oldalára borult. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd a kerekeire állították a felborult gépkocsit.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kettő személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött össze pénteken délután Szigetszentmiklóson, a Leadó utcában. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt egy faépület kéménye mellett a tetőszerkezet pénteken délután Biatorbágyon, a Vadrózsa utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz kis területen égett. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók a tető megbontását követően a lángokat eloltották, majd átvizsgálták a ház tetőszerkezetét.(fotó: Biatorbágy ÖTE)

Kettő kisteherautó frontálisan, illetve egy kamion pedig érintőlegesen ütközött össze pénteken éjszaka az M1-es autópálya 19-es kilométerénél, Biatorbágy közelében. Az ütközés következtében az egyik kisteherautó sofőrje a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti és az érdi hivatásos, bicskei önkormányzati és a bicskei önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert kiszabadították, majd átvizsgálták a járműveket. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát lezárták.(fotó: PMKI KMSZ)

Trélert vontató kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze pénteken éjszaka az M3-as autópálya 19-es kilométerénél, Mogyoród közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.