Két személygépkocsi ütközött össze Mendén

2020. október 16. 10:18

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Kálló közelében, árokba, hátára esett egy ló Szentendrén, gázvezetékbe vágott egy munkagép Szobon, két személygépkocsi ütközött össze Ráckeve és Kiskunlacháza között, kisebb tűz keletkezett egy családi ház szobájában Dunakeszin, személygépkocsik ütköztek össze az M7-es autópálya 25-ös kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Mendén, útról lesodródott, árokba csapódott, majd a vadhálónak ütközött egy személygépkocsi a 4-es főút 87-es kilométerénél, tűz keletkezett egy kisteherautó motorterében Tökölön.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt Kálló közelében. A gépkocsiban egy felnőtt és egy gyermek utazott, akik önerejükből elhagyták az autót. Az aszódi hivatásos tűzoltók autómentő segítségével a gépkocsit az árokból kiemelték, kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Árokba, hátára esett egy ló csütörtökön délelőtt Szentendrén, az Annavölgyi út közelében. Az állat önerejéből az árokból kijutni nem tudott, a kimentéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A szentendrei hivatásos tűzoltók állatorvos jelenlétében, erőgép segítségével a bajbajutott négylábút az árokból kiemelték, a tulajdonosának sérülések nélkül átadták.(fotó:PMKI Szentendre HTP)

Gázvezetékbe vágott egy munkagép csütörtökön délelőtt Szobon, az Ipolysági utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a tűzoltók lezárták. A vámosmikolai önkormányzati, nagymarosi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók feltárták és összeszorították a sérült vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A végleges elzárásról és a javításról a szolgáltató szakemberei gondoskodtak.(fotó: PMKI Vác HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Ráckeve és Kiskunlacháza között. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kisebb tűz keletkezett egy családi ház szobájában csütörtökön délben Dunakeszin, a Mihály utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz kis területen égett, a lakás füsttel telítődött. A lángokat a fóti önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, majd átszellőztették és átvizsgálták a lakóházat. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és a körülményeit.(fotó: Fót Aqua ÖTE)

Személygépkocsik ütköztek össze csütörtökön este az M7-es autópálya 25-ös kilométerénél, Tárnok közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön este Mendén, a Fő út és a Somogyi Béla utca kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik autó az oldalára borult, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók rögzítették a felborult személygépkocsit, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.(fotó: PMKI Monor HTP)

Útról lesodródott, árokba csapódott, majd a vadhálónak ütközött egy személygépkocsi péntekre virradóra a 4-es főút 87-es kilométerénél, Abony közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, önerejéből az autót elhagyni nem tudta. A ceglédi hivatásos tűzoltók kézi erővel a sofőrt a roncsból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Tűz keletkezett egy kisteherautó motorterében pénteken hajnalban Tökölön, a Fő utcában. A tűz átterjedt a teherautó fülkéjére is, a tűzoltók kiérkezésekor már teljes egészében égett már. A lángokat a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)