Családi ház égett Gödöllőn

2020. szeptember 22. 11:01

Tüzivíztározó medencébe esett egy őz Gödöllőn, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Tápiógyörgye és Tápiószele települések között, kigyulladt egy melléképület és annak környezete Gödön, kigyulladt egy százötven négyzetméteres családi ház Gödöllőn.

Tüzivíztározó medencébe esett egy őz hétfőn  délután Gödöllőn, a Perczel Mór utcában. A négy méter mély és közel ezer köbméteres tárolóban több mint egy órán át a vízben volt az állat, a tűzoltók kiérkezésekor már teljesen kimerült állapotban úszott a felszínen. A gödöllői hivatásos tűzoltók kötelek segítségével, kézi erővel, sérülések nélkül mentették ki az elfáradt őzet a vízből.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőn délután Tápiógyörgye és Tápiószele települések között. A gépkocsiban egy felnőtt és egy gyermek utazott, aki önerejükből elhagyták az autót. A tápiógyörgyei önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet. 

Kigyulladt egy melléképület és annak környezete hétfőn délután Gödön, a Kőrös utcában. Az épületben nagy mennyiségű ruhát és hulladékot tároltak, a tűzoltók kiérkezésekor már teljes egészében égett. A lángokat a váci hivatásos és a váci önkéntes tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a melléképületet.(fotó: PMKI Vác HTP)

Kigyulladt egy százötven négyzetméteres családi ház keddre virradóra Gödöllőn, a Batthyány Lajos utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, a házban két ember tartózkodott. A gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók a házban rekedt két embert sérülések nélkül kimentették, majd több vízsugár segítségével eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a kiégett ingatlant. A tűzoltást nehezítette, az udvaron és a lakásban is felhalmozott több köbméternyi hulladék.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)