Vasúti baleset Tápiószentmárton külterületén

2020. augusztus 23. 08:30

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M4-es autóút 49-es kilométerénél, tűz keletkezett egy nagyfeszültségű trafóházban Monoron, erdő aljnövényzete kapott lángra Örkény külterületén, tehervonat személygépkocsival ütközött Tápiószentmárton külterületén.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi szombaton délelőtt az M4-es autóút 49-es kilométerénél,Pilis közelében A balesetben összetört autó forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Tűz keletkezett egy nagyfeszültségű trafóházban szombaton délután Monoron, a Mátyás király utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a lezárt ajtók mögül füst áramlott ki. A monori hivatásos tűzoltók az ajtó felnyitását követően porral oltó készülékkel a tüzet eloltották, majd biztosították a helyszínt a szolgáltató szakembereinek a kiérkezéséig. A trafó meghibásodása miatt több száz fogyasztónál szünetelt az áramellátás.(fotó: PMKI Monor HTP)

Erdő aljnövényzete kapott lángra szombaton délután Örkény külterületén. A tűz közel két hektáros területen égett. A dabasi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a terület egy része már leégett. Az egységek a még kisebb lángokat, izzásokat eloltották, az erdőt átvizsgálták. Kis idő elteltével Alsónémedi külterületén csaptak fel a lángok. Az út mellett kettőszáz négyzetméteren égett a száraz fű, aljnövényzet. A tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el, vizsgálták át a területet.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Tehervonat személygépkocsival ütközött vasárnapra virradóra Tápiószentmárton külterületén, egy vasúti átjáróban. A vonat az autót több méteren keresztül tolta maga előtt, a gépkocsiban nem tartózkodott senki. A nagykátai hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, a roncsot eltávolították a sínekről, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt szünetelt a vasúti közlekedés az érintett pályaszakaszon.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)