Kigyulladt egy gépkocsi Érden

2020. augusztus 07. 10:21

Lesodródott az útról és fának hajtott egy személygépkocsi Tápiószecső és Tóalmás között, ásás közben egy munkagép gázvezetéket szakított Vácon, menet közben kigyulladt egy személygépkocsi Érden, kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét Zebegény feletti hegyekben.

Lesodródott az útról és fának hajtott egy személygépkocsi csütörtökön reggel Tápiószecső és Tóalmás között. A gépkocsiban ketten utaztak, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A tóalmási önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Ásás közben egy munkagép gázvezetéket szakított csütörtökön délelőtt Vácon, a Kertvárosi soron. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a váci hivatásos tűzoltók lezárták, majd összeszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a szivárgást. A megsérült vezeték végleges javításáról a gázművek szakemberi gondoskodtak.(fotó: PMKI Vác HTP)

Menet közben kigyulladt egy személygépkocsi csütörtökön délután Érden, a Bethlen Gábor utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket és vizsgálták át a kiégett járművet.(fotó: PMKI Érd HTP)

Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni. A nagymarosi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók kézi erővel, hordágyon hozták le a megsérült embert, majd adták át a mentőszolgálat szakembereinek.(fotó: Nagymaros ÖTE)