Súlyos baleset Dabas és Bugyi települések között

2020. augusztus 06. 11:40

Lesodródott és felborult egy személygépkocsi Páty közelében, munkagép gázvezetékbe vágott Sülysápon, két személygépkocsi ütközött össze Dunaharasztiban, kigyulladt egy személygépkocsi az M7-es autópálya 32-es kilométerénél, személygépkocsik ütköztek össze Dabas és Bugyi települések között.

Lesodródott és felborult egy személygépkocsi szerdán reggel Páty közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a felborult járművet.

Munkagép gázvezetékbe vágott szerdán délelőtt Sülysápon, a Nyárfa utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. A nagykátai hivatásos tűzoltók a megvágott vezetéket összeszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették a szivárgást, majd a gázművek kiérkezéséig biztosították a helyszínt. A szolgáltató szakemberei kiszakaszolták a vezetéket, majd gondoskodtak a végleges javításáról.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán este Dunaharasztiban, a Móricz Zsigmond és a Kinizsi Pál utcák kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi egy villanyoszlopnak csapódott, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi szerdán este az M7-es autópálya 32-es kilométerénél, Martonvásár közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Érd HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze csütörtökre virradóra Dabas és Bugyi települések között. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A személyautókban csak a sofőrök utaztak. A dabasi hivatásos tűzoltók a két embert kézi erővel a roncsból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Dabas HTP)