Kettőezer négyzetméteren égett a hulladék Cegléden

2020. augusztus 05. 11:00

Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Dabason, útról lesodródott és árokba hajtott egy személygépkocsi Gyömrő közelében, kigyulladt egy családi házzal egybeépített húsz négyzetméteres garázs Vácon, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Dunabogdányban, tűz keletkezett egy kettőszáz négyzetméteres családi ház pincéjében Gyálon, hulladéklerakó telephelyen keletkezett tűz Cegléden, kigyulladt egy személygépkocsi Ráckevén.

Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze kedden délelőtt Dabason, a Vasút és a Szőlő utcák kereszteződésében. Az ütközés következtében a gépkocsi egy kerítésnek csapódott, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Útról lesodródott és árokba hajtott egy személygépkocsi kedden délelőtt Gyömrő közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített húsz négyzetméteres garázs kedden délelőtt Vácon, a Mária utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt a szomszédos családi ház tetőszerkezetére is. A lángokat a váci hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd vizsgálták át a garázst, illetve a ház tetőszerkezetét.(fotó: PMKI Vác HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi kedden délután Dunabogdányban, a Hegyalja utcában. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A visegrádi önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Tűz keletkezett egy kettőszáz négyzetméteres családi ház pincéjében kedden délután Gyálon, a Zrínyi Miklós utcában. A pincében berendezési tárgyak, szerszámok, gumik és különböző eszközök kaptak lángra. Az égő helyiségben több ipari gázpalackot is tároltak, amik a hő hatására felmelegedtek. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók az égő pincerészt lezárták, a szomszédos épületekből nyolc embert biztonsági okokból kikísértek, majd több vízsugár segítségével eloltották a lángokat. Két palackban a hűtés ellenére a kémiai folyamat elindult, ezért azokat a rendőrség mesterlövészei hatástalanították. A tűz a pincéből a lakrészre nem terjedt át, azonban a lakás füsttel telítődött, így ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek.(fotó: Gyál ÖTE és FKI Videó)

Kedden éjszaka sikerült véglegesen eloltani azt a tüzet, ami még hétfőn éjszaka gyulladt ki Cegléd külterületén, egy hulladéklerakó telephelyen. Közel kettőezer négyzetméteren, tizennyolc méter magasságban, több köbméternyi hulladék égett. Helyszínre nagy erőkkel vonultak a tűzoltók, váltásban a ceglédi, nagykátai, monori, szolnoki hivatásos tűzoltók több vízsugár és vízágyúk segítségével oltották el a lángokat. Az oltást nehezítette a több méter mélységben beizzott hulladék. A tűzoltók munkáját több erőgép is segítette.(fotó: PMKI KMSZ és Cegléd HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi szerdára virradóra Ráckevén, az Őszirózsa utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a kis-szigeti önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: Kis-Sziget ÖTE)