Személygépkocsik ütköztek össze Sülysápon

2020. augusztus 01. 09:16

Kútba esett egy kismacska Galgahévízen, két személygépkocsi ütközött össze Sülysápon, hat méteres faág úttestre és gépkocsira zuhant Biatorbágyon, tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi házban Bugyi településen.

Kútba esett egy kismacska pénteken délután Galgahévízen, a Jókai Mór utcában. A macska önerejéből a húsz méter mélységből feljönni nem tudott, a kimentéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. Az aszódi hivatásos tűzoltók a kútba leereszkedve hozták fel a mélységből a megriadt cicát.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken délután Sülysápon, az Úri és a Pesti utak kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik autó az oldalára borult, a másik forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Hat méteres faág úttestre és gépkocsira zuhant pénteken az esti órákban Biatorbágyon, a Pátyi utcában. A leszakadt faág forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel az ágat összedarabolták, a járművet kiszabadították és átvizsgálták.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi házban szombaton hajnalban Bugyi település Mező utcájában. A helyiségekben berendezési tárgyak kaptak lángra, a ház füsttel telítődött. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a lángok oltását megkezdték. A tüzet a délegyházi önkéntes és a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el, majd szellőztették és vizsgálták át az ingatlant.(fotó: PMKI Dabas HTP)