Kutyát mentettek a ceglédi tűzoltók

2020. július 31. 10:13

Szennyvíztisztító nyílásába esett egy kistermetű kutya Albertirsán, kigyulladt egy nagyméretű szalmabála a 4-es főút 26-os kilométerénél, kigyulladt egy személygépkocsi az M7-es autópálya 15-ös kilométerénél.

Szennyvíztisztító nyílásába esett egy kistermetű kutya csütörtökön délelőtt Albertirsán, a Deák Ferenc utcában, egy családi ház udvarában. A kutya önerejéből a szűk csőből kijutni nem tudott. A ceglédi hivatásos tűzoltók és a helyi polgárőrök kötél segítségével mentették ki a megriadt állatot. A kimentet ebet a polgárőrök állatorvoshoz vitték.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy nagyméretű szalmabála csütörtökön délelőtt a 4-es főút 26-os kilométerénél, Üllő közelében. A tűzoltók kiérkezésekor a bála már teljes egészében égett. A monori hivatásos tűzoltók szétbontották az égő szalmabálát, majd eloltották a lángokat.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt az M7-es autópálya 15-ös kilométerénél, Törökbálint közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, az autó utasai időben, sérülések nélkül elhagyták az égő gépkocsit. A tüzet a törökbálinti és az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Érd HTP)