Bálázógép égett Érd határában

2020. július 29. 09:58

Gázvezetékbe vágott egy munkagép Szigetszentmiklóson, munka közben kigyulladt egy bálázógép Érd külterületén, személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze Budakeszi és Telki között, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 34-es kilométerénél.

Gázvezetékbe vágott egy munkagép kedden délelőtt Szigetszentmiklóson, a Tököli úton. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók száz méteres sugarú körben lezárták. A lezárt területen tizenöt ingatlan volt, az ott tartózkodók a szivárgás ideje alatt nem hagyhatták el a lakásukat. Tűzoltói biztosítás mellett a gázművek szakemberei először megszüntették a szivárgást, majd gondoskodtak a vezeték végleges javításáról. A javítás ideje alatt közel ezerkettőszáz fogyasztói helyen szünetelt a gázellátás.(fotó: PMKI KMSZ)

Munka közben kigyulladt egy bálázógép kedden a kora délutáni órákban Érd külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a munkagép már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a gép környezetére, illetve kettő bálára is. A lángokat az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, vizsgálták át a leégett területet.(fotó: PMKI Érd HTP)

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze kedden délután Budakeszi és Telki között. A felborult motorból szivárgott az üzemanyag és forgalmi akadályt okozott. A budakeszi önkéntes és fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, megszüntették az üzemanyag szivárgást, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Budakeszi ÖTE)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután az 51-es főút 34-es kilométerénél, Áporka közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)