Tartalomjegyzék

Bálázógép égett Érd határában

2020. július 29.

Gázvezetékbe vágott egy munkagép Szigetszentmiklóson, munka közben kigyulladt egy bálázógép Érd külterületén, személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze Budakeszi és Telki között, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 34-es kilométerénél.

Gázvezetékbe vágott egy munkagép kedden délelőtt Szigetszentmiklóson, a Tököli úton. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók száz méteres sugarú körben lezárták. A lezárt területen tizenöt ingatlan volt, az ott tartózkodók a szivárgás ideje alatt nem hagyhatták el a lakásukat. Tűzoltói biztosítás mellett a gázművek szakemberei először megszüntették a szivárgást, majd gondoskodtak a vezeték végleges javításáról. A javítás ideje alatt közel ezerkettőszáz fogyasztói helyen szünetelt a gázellátás.(fotó: PMKI KMSZ)

Munka közben kigyulladt egy bálázógép kedden a kora délutáni órákban Érd külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a munkagép már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a gép környezetére, illetve kettő bálára is. A lángokat az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, vizsgálták át a leégett területet.(fotó: PMKI Érd HTP)

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze kedden délután Budakeszi és Telki között. A felborult motorból szivárgott az üzemanyag és forgalmi akadályt okozott. A budakeszi önkéntes és fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, megszüntették az üzemanyag szivárgást, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Budakeszi ÖTE)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután az 51-es főút 34-es kilométerénél, Áporka közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)