Kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópályán

2020. július 10. 09:45

Kigyulladt egy autóbusz Tárnok közelében az M7-es autópályán, családi ház mellé épített fatároló égett Tápiószelén, az M5-ös autópályán a leállósávban kigyulladt egy személyautó.

Csütörtökön kora reggel kigyulladt egy családi ház mellé épített fatároló csütörtökön reggel Tápiószelén, a Vajda úton. A tűzoltók kiérkezésekor a tíz négyzetméteres épület már teljes egészében égett, a lángok veszélyeztették a családi házat is. A lángokat a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a tárolót. (fotó: Nagykáta HTP) 

Kigyulladt egy autóbusz csütörtökön reggel az M7-es autópálya 23-as kilométerénél, Tárnok közelében. A buszon harmincöten utaztak, mindannyian időben sérülések nélkül elhagyták az égő járművet. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket és vizsgálták át a kiégett autóbuszt. A tűzoltás ideje alatt az autópálya érintett szakaszát lezárták. (fotó: Érd HTP)

Az M5-ös autópályán Budapest felé, a 40-41-es kilométerszelvény között, a leállósávban kigyulladt, és teljes terjedelmében égett egy személyautó. A dabasi hivatásos tűzoltók vonultak a káresethez, a tüzet eloltották, majd utómunkálatokat végeztek. Az oltás ideje alatt a pályán teljes zár volt. Személyi sérülés az eset során nem történt. (fotó: Dabas HTP)