Szalagkorlátra hajtott egy gépkocsi Üllőn

2020. június 29. 12:00

Lesodródott az útról és szalagkorlátnak hajtott egy személygépkocsi Üllőn, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi az M6-os autópálya 34-es kilométerénél, időben és helyesen jelzett egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő Gödön, kigyulladt egy tizenöt négyzetméteres melléképület Tápióbicskén, kerítést kidöntve házfalának ütközött egy személygépkocsi Sződligeten, teherautó hátuljába rohant egy kisteherautó az M7-es autópálya 26-os kilométerénél.

Lesodródott az útról és szalagkorlátnak hajtott egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Üllőn, a Petőfi utcában. A gépkocsi a szalagkorlátot maga alá gyűrte, forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, eltávolították a korlátot, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi vasárnap délután az M6-os autópálya 34-es kilométerénél, Ráckeresztúr közelében. A martonvásári önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Érd HTP)

Időben és helyesen jelzett egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő vasárnap délután Gödön, a Lenkey utcában. A váci hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban, és alacsony értékben, de kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméteres melléképület vasárnap délután Tápióbicskén, a Nagylujzihegy úton. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a körülötte lévő füves területre is. A lángokat a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a leégett melléképületet és a környezetét.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kerítést kidöntve házfalának ütközött egy személygépkocsi vasárnap este Sződligeten, az Ibolya utcában. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből az autót elhagyni nem tudta. A váci hivatásos tűzoltók kézi erővel a sofőrt a roncsból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Vác HTP)

Teherautó hátuljába rohant egy kisteherautó hétfőre virradóra az M7-es autópálya 26-os kilométerénél, Martonvásár közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.(fotó: PMKI Érd HTP)