Tartalomjegyzék

Learatott és lábon álló gabona égett Pusztavacson

2020. június 28.

Parkoló kisteherautóra zuhant egy fa letört ága Gödöllőn, megsérült turista lementésében kértek segítséget a katasztrófavédelemtől Nagymaroson, kigyulladt egy kombájn Pusztavacs külterületén, két személygépkocsi ütközött össze Ócsán.

Parkoló kisteherautóra zuhant egy fa letört ága szombaton a kora délutáni órákban Gödöllőn, a Bethlen Gábor utcában. A letört ágat a gödöllői hivatásos tűzoltók távolították el, majd vizsgálták át a fát és annak környezetét.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Megsérült turista lementésében kértek segítséget a katasztrófavédelemtől szombaton délután Nagymaroson, a Remete barlangnál. A helyszínt csak gyalogosan lehetett megközelíteni. A nagymarosi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók hordágyon, kötélpálya kiépítése mellett tudták a kirándulót a sziklákról lementeni, a mentőszolgálat szakembereinek átadni. (fotó: PMKI Vác HTP)

Kigyulladt egy kombájn szombaton a kora esti órákban Pusztavacs külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a kombájn tüzét a sofőrje eloltotta, azonban a tűz továbbterjedt a már learatott tarlóra, illetve a lábon álló gabonára is. A közel négy hektáron égő lángokat a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el. A tűz továbbterjedésének megakadályozására munkagép segítségével körbeszántották az égő területet.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton éjszaka Ócsán, a Rákóczi és a Széchenyi utcák kereszteződésében. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)