Műszaki mentés Érden

2020. június 27. 09:10

Rosszul lett emberek kimentésében kértek segítséget a katasztrófavédelemtől Érden, kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Hernádon, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az M0-ás autóút 40-es kilométerénél, Háztetőre dőlt egy húsz méter magas fenyőfa Tápiószentmártonban.

Rosszul lett emberek kimentésében kértek segítséget a katasztrófavédelemtől pénteken délelőtt Érden, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában. Egy üzemen kívüli huszonöt köbméteres, földalatti tartályban két ember rosszul lett, önerejükből onnan feljutni nem tudtak. Az érdi hivatásos tűzoltók légző álarcban a tartályba lehatoltak, onnan a két embert speciális tűzoltóeszközök segítségével kimentették, a mentőknek átadták.(fotó: PMKI KMSZ)

Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze pénteken délután Hernádon, a Fő utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze pénteken délután az M0-ás autóút 40-es kilométerénél, Üllő közelében. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az érintett autót szakaszán.(fotó: PMKI Monor HTP)

Háztetőre dőlt egy húsz méter magas fenyőfa pénteken délután Tápiószentmártonban, az Ady Endre úton. A családi ház szomszédjában pedig kettő húsz méter magas fa dőlt melléképületekre. A kidőlt fák veszélyeztették a lakókat. A fákat a nagykátai hivatásos tűzoltók távolították el, szüntették meg a veszélyhelyzetet.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)