Tartalomjegyzék

Száraz fű, bozótos, hulladék kapott lángra Dány határában

2020. május 22.

Száraz fű, bozótos, illegálisan lerakott kommunális hulladék kapott lángra Dány határában, két különálló, de egymástól pár méterre lévő baleset helyszínein kellett beavatkozni a tűzoltóknak Telki település határában.

Száraz fű, bozótos, illegálisan lerakott kommunális hulladék kapott lángra csütörtökön délben Dány határában. A tűz foltokban, de nagy területen égett. A nyolc hektáron égő lángokat a gödöllői, aszódi és a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. A tűzfészkek, a tűz terjedésének irányának és a terület nagyságának a felderítésében a Pest Megyei Kutató – Mentő Szolgálat szakembere is segédkezett. Az oltást nagyban nehezítette, hogy az égő részeket csak gyalogosan lehetett megközelíteni, nehéz és átláthatatlan területen terjedt tovább a tűz.(fotó: PMKI Gödöllő HTP, Aszód Őrs és PMKMSZ.)

Két különálló, de egymástól pár méterre lévő baleset helyszínein kellett beavatkozni a tegnapi napon a tűzoltóknak Telki település határában. Az első baleset helyszínén egy gépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. A törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták az autót, majd biztosították a helyszínt. A baleset helyszínétől harminc méterre egy másik gépkocsi felborult és forgalmi akadályt képzett. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)