Kigyulladt egy családi ház Dunaharasztiban

2020. május 20. 11:20

Vaddisznóval ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópálya 33-as kilométerénél, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze a 4-es főút 80-as kilométerénél, kamion, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az M0-ás autóút 1-es kilométerénél, munkagép gázvezetéket szakított Törökbálinton, két személygépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson, kigyulladt egy garázs a benne álló gépkocsival együtt Dunaharasztiban, oldalára borult egy személygépkocsi Érden.

Vaddisznóval ütközött egy személygépkocsi kedden reggel az M3-as autópálya 33-as kilométerénél, Gödöllő közelében. Az ütközés következtében összetört autó forgalmi akadályt okozott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze kedden reggel a 4-es főút 80-as kilométerénél, Abony közelében. Az ütközés következtében egy ember a személygépkocsiba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kamion, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze kedden reggel az M0-ás autóút 1-es kilométerénél, Biatorbágy közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Munkagép gázvezetéket szakított kedden délelőtt Törökbálinton, az Árpád utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért az érintett útszakaszt lezárták. A törökbálinti hivatásos tűzoltók a megvágott vezetéket összeszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették a szivárgást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról. A lezárt területről harmincegy embert biztonságos helyre kísértek, akik a szivárgás megszüntetését követően visszatérhettek a lakásaikba.(fotó:  PMKI KMSZ)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután Szigetszentmiklóson, a Leshegy utcában. Az ütközés következtében összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt egy garázs a benne álló gépkocsival együtt kedden délután Dunaharasztiban, a Szelényi Aladár utcában. A tűzoltók kiérkezésűkor a tűz már átterjedt a lakóház tetőszerkezetére is, ami teljes egészében égett már. A lángokat a szigetszentmiklósi, fővárosi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A kiégett ház lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek.(fotó: PMKI KMSZ)

Oldalára borult egy személygépkocsi kedden éjszaka Érden, a Felvigyázó utcában. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. Az érdi hivatásos tűzoltók a kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.