Két kamion ütközött össze az M5-ös autópályán

2020. május 19. 12:10

Két kamion ütközött össze az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél, szalagkorlátnak ütközött, majd az árokba esett egy motoros az M0-ás autóúton, lesodródott az útról, árokba hajtott, majd az úttestre visszacsapódott egy személygépkocsi a 31-es főút 52-es kilométerénél.

Két kamion ütközött össze hétfőn délelőtt az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél, Inárcs közelében. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört teherautók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Szalagkorlátnak ütközött, majd az árokba esett egy motoros hétfőn délelőtt az M0-ás autóúton, Üllő közelében a vecsési lehajtónál. A monori hivatásos tűzoltók kézi erővel, hordágyon a megsérült embert az árokból felhozták, a mentőknek átadták, majd átvizsgálták a járművet és biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd az úttestre visszacsapódott egy személygépkocsi hétfőn délután a 31-es főút 52-es kilométerénél, Szentmártonkáta közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.