Két személygépkocsi ütközött össze Dunavarsány közelében

2020. május 18. 10:57

Lesodródott az útról, szalagkorlátnak ütközött, majd az oldalára borult egy személygépkocsi Dunaharasztiban, két személyautó ütközött össze Gyömrőn, több összeépített melléképület kapott lángra Tápiószecsőn, lesodródott az útról, kerítésnek ütközött, majd az árokba hajtott egy személygépkocsi Dömsöd és Apaj között, árokba hajtott egy kisteherautó az M5-ös autópálya 40-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 26-os kilométerénél, Dunavarsány közelében, fának ütközött egy személyautó Kókán.

Lesodródott az útról, szalagkorlátnak ütközött, majd az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnapra virradóra Dunaharasztiban, a Soroksári úton. A gépkocsiban hárman utaztak, mindannyian önerejükből elhagyták az autót. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Két személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt Gyömrőn, a Tulipán utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Több összeépített melléképület kapott lángra vasárnap délután Tápiószecsőn, az Alkotmány téren. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz már száz négyzetméteren égett, a lángok további épületeket veszélyeztetett. A tüzet a helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az ingatlanokat.

Lesodródott az útról, kerítésnek ütközött, majd az árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap délután Dömsöd és Apaj között. A dömsödi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Árokba hajtott egy kisteherautó vasárnap délután az M5-ös autópálya 40-es kilométerénél, Újhartyán közelében. A teherautóban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap a kora esti órákban az 51-es főút 26-os kilométerénél, Dunavarsány közelében. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A délegyházi önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Délegyháza ÖTE)

Fának ütközött egy személyautó hétfőre virradóra Kókán, a Dózsa György úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. (fotó: PMKI Nagykáta HTP