Motoros baleset Monoron

2020. május 16. 08:59

Kigyulladt egy családi ház mellé épített melléképület Ceglédbercelen, kisteherautó és egy motorkerékpáros ütközött össze Monoron, villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Bugyi településen.

Kigyulladt egy családi ház mellé épített melléképület pénteken délelőtt Ceglédbercelen, a Zrínyi utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tizenöt négyzetméteres épület már teljes egészében égett, a tűz veszélyeztette a főépületet is. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kisteherautó és egy motorkerékpáros ütközött össze pénteken délelőtt Monoron, a József Attila utcában. A balesetben összetört motor és teherautó forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, megszüntették az üzemanyag szivárgást, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi pénteken éjjel Bugyi településen, a Teleki utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört. A dabasi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)