Tartalomjegyzék

Faépület és több gépkocsi égett Gödöllőn

2020. május 14.

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres faépület Gödöllőn, felhalmozott növényi hulladék kapott lángra Kakucs külterületén, árokba hajtott és egy betonhídnak ütközött egy személygépkocsi Bényén.

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres faépület szerdán hajnalban Gödöllőn, a Völgy utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület a benne parkoló gépkocsival együtt már teljes egészében égett, a tűzben két gázpalack felhasadt. A lángok több gépkocsira, használati tárgyakra, műszaki eszközökre is átterjedtek. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Felhalmozott növényi hulladék kapott lángra szerdán reggel Kakucs külterületén. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók megkezdték a lángok oltását. A tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Árokba hajtott és egy betonhídnak ütközött egy személygépkocsi szerdán délután Bényén, a Fő úton. A gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult. A monori hivatásos tűzoltók medic végzettségű tagja a mentők kiérkezéséig a sérült embert megvizsgálta, ellátta, majd az egység többi tagja áramtalanította és átvizsgálta a járművet. A mentők kiérkezésekor kézi erővel a sofőrt a tűzoltók a roncsból kiemelték, a mentőknek átadták.(fotó: PMKI Monor HTP)