Faépület és több gépkocsi égett Gödöllőn

2020. május 14. 13:46

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres faépület Gödöllőn, felhalmozott növényi hulladék kapott lángra Kakucs külterületén, árokba hajtott és egy betonhídnak ütközött egy személygépkocsi Bényén.

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres faépület szerdán hajnalban Gödöllőn, a Völgy utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület a benne parkoló gépkocsival együtt már teljes egészében égett, a tűzben két gázpalack felhasadt. A lángok több gépkocsira, használati tárgyakra, műszaki eszközökre is átterjedtek. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Felhalmozott növényi hulladék kapott lángra szerdán reggel Kakucs külterületén. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók megkezdték a lángok oltását. A tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Árokba hajtott és egy betonhídnak ütközött egy személygépkocsi szerdán délután Bényén, a Fő úton. A gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult. A monori hivatásos tűzoltók medic végzettségű tagja a mentők kiérkezéséig a sérült embert megvizsgálta, ellátta, majd az egység többi tagja áramtalanította és átvizsgálta a járművet. A mentők kiérkezésekor kézi erővel a sofőrt a tűzoltók a roncsból kiemelték, a mentőknek átadták.(fotó: PMKI Monor HTP)