Fának rohant egy gépkocsi Csemő külterületén

2020. április 27. 11:42

Kigyulladt egy kilencven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Monor külterületén, villanyoszlop és kerítés közé csapódott egy személygépkocsi Ócsán, lesodródott az útról, fának hajtott egy gépkocsi Csemő külterületén, kigyulladt egy kisteherautó Pomázon.

Kigyulladt egy kilencven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete vasárnapra virradóra Monor külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a ház teteje már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a főépülettel egybeépített melléképületre is. A lángokat a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet. A ház ideiglenesen lakhatatlanná vált.(fotó:PMKI Monor HTP)

Villanyoszlop és kerítés közé csapódott egy személygépkocsi vasárnap délben Ócsán, a Somogyi Béla utcában. A gépkocsi az oszlop és a kerítés közé beszorult, az oszlop eltört. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott. A gépkocsiban ketten utaztak, mindketten könnyebb sérüléseket szenvedett.

Lesodródott az útról, fának hajtott egy gépkocsi vasárnap este Csemő külterületén. A gépkocsiban egy ember utazott, akit a ceglédi hivatásos tűzoltók emeltek ki a roncsból, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy kisteherautó vasárnap este Pomázon, a Szárazér utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, körülötte lángra kapott a száraz aljnövényzet is. A tüzet a pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket és vizsgálták át a leégett területet.(fotó:  PMKI Szentendre HTP)