Kigyulladt egy autóbusz az M0-ás autóúton

2020. március 26. 12:39

Árokba hajtott és betonszegélynek ütközött egy gépkocsi Kiskunlacházán, családi ház kazánja mellett keletkezett tűz Nyáregyházán, közel három méter mély aknába esett egy kecske Csemőn, kisebb tűz keletkezett Szentendrén, kigyulladt egy autóbusz az M0-ás autóút 19-es kilométerénél.

Árokba hajtott és betonszegélynek ütközött egy gépkocsi szerdán délelőtt Kiskunlacházán, a Kossuth Lajos úton. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Családi ház kazánja mellett keletkezett tűz szerdán délelőtt Nyáregyházán, a Nyáry Pál úton. A tűz miatt a lakás füsttel telítődött. A lángokat a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd szellőztették és vizsgálták át az épületet.(fotó: PMKI Monor HTP)

Közel három méter mély aknába esett egy kecske szerdán délután Csemőn, a Mikebudai úton. A gödör aljában lévő állat önerejéből kijutni nem tudott, a kimentéséhez a katasztrófavédelem segítségét kérték. A ceglédi hivatásos tűzoltók kötelek és létra segítségével a megrémült négylábút sérülések nélkül kimentették. 

Kisebb tűz keletkezett szerdán éjszaka Szentendrén, a Fehérvíz utcában, egy négyszintes lakóépület első emeleti lakás konyhájában. A lakásban nem tartózkodott senki, a helyiségek füsttel telítődtek. A szentendrei hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották, az épületet átszellőztették.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Kigyulladt egy autóbusz csütörtökön reggel az M0-ás autóút 19-es kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. A tűzoltók kiérkezésekor a busz teljes egészében égett, a rajta utazó negyvenhét ember időben, sérülések nélkül elhagyta. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket. A tűzoltás ideje alatt torlódás alakult ki az érintett útszakaszon.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)