Kerítésnek ütközött egy gépkocsi Pomázon

2020. március 23. 10:43

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Pomázon, kisebb tűz keletkezett Dunavarsányban, felhalmozott raklapok kaptak lángra Tápiószentmártonban, időben és helyes jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő Maglódon.

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi vasárnapra virradóra Pomázon, a Tavasz utcában. Az ütközés következtében a kerítés mögött lévő gázóra megsérült, szivárgott belőle a gáz. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók megszüntették a szivárgást, áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Kisebb tűz keletkezett vasárnap reggel Dunavarsányban, az Erkel Ferenc utcában. Családi ház mellé épített kazánhelyiségben felhalmozott papír kigyulladt. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók megkezdték a tűz oltását, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a még izzó részeket eloltották, majd átszellőztették, átvizsgálták a helyiséget.(fotó:  PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Felhalmozott raklapok kaptak lángra vasárnap délután Tápiószentmártonban, a Szelei úton. A tűzoltók kiérkezésekor a százötven köbméternyi raklap teljes egészében égett, a tűz a száraz avaron keresztül több szomszédos telekre átterjedt és ott épületeket veszélyeztetett. A lángokat a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Időben és helyes jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő vasárnap délután Maglódon, a Mendel Károly utcában. A z épületben két felnőtt és egy gyermek tartózkodott, akik a jelzésre elhagyták a lakást. A gyömrői önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban, ahol alacsony értékben, de kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A tűzoltók a méréseket követően átszellőztették a helyiségeket, majd a gázművek kiérkezéséig biztosították a helyszínt.