Tartalomjegyzék

Kerítésnek ütközött egy gépkocsi Pomázon

2020. március 23.

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Pomázon, kisebb tűz keletkezett Dunavarsányban, felhalmozott raklapok kaptak lángra Tápiószentmártonban, időben és helyes jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő Maglódon.

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi vasárnapra virradóra Pomázon, a Tavasz utcában. Az ütközés következtében a kerítés mögött lévő gázóra megsérült, szivárgott belőle a gáz. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók megszüntették a szivárgást, áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Kisebb tűz keletkezett vasárnap reggel Dunavarsányban, az Erkel Ferenc utcában. Családi ház mellé épített kazánhelyiségben felhalmozott papír kigyulladt. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók megkezdték a tűz oltását, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a még izzó részeket eloltották, majd átszellőztették, átvizsgálták a helyiséget.(fotó:  PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Felhalmozott raklapok kaptak lángra vasárnap délután Tápiószentmártonban, a Szelei úton. A tűzoltók kiérkezésekor a százötven köbméternyi raklap teljes egészében égett, a tűz a száraz avaron keresztül több szomszédos telekre átterjedt és ott épületeket veszélyeztetett. A lángokat a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Időben és helyes jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő vasárnap délután Maglódon, a Mendel Károly utcában. A z épületben két felnőtt és egy gyermek tartózkodott, akik a jelzésre elhagyták a lakást. A gyömrői önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban, ahol alacsony értékben, de kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A tűzoltók a méréseket követően átszellőztették a helyiségeket, majd a gázművek kiérkezéséig biztosították a helyszínt.