Tartalomjegyzék

Súlyos balesetek a megye útjain

2020. március 20.

Lesodródott az útról árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Dány közelében, távközlési oszlopnak ütközött, majd egy ház sarkának csapódott egy személygépkocsi Nagykőrösön, közel egy tucatszor vonultak a Pest megyei tűzoltók száraz aljnövényzet tüzeihez a tegnapi napon.

Lesodródott az útról árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt Dány közelében. A gépkocsiban ketten utaztak, az egyikük a roncsba szorult. A gödöllői hivatásos tűzoltók a beszorult embert feszítővágó segítségével kiszabadították, segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Távközlési oszlopnak ütközött, majd egy ház sarkának csapódott egy személygépkocsi csütörtökön este Nagykőrösön, az Örkényi úton. Az ütközés következtében az oszlop eltört, a gépkocsi kettő utasa a roncsba szorult. A beszorult embereket a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították, majd a ceglédi hivatásos tűzoltókkal együttműködve áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Közel egy tucatszor vonultak a Pest megyei tűzoltók száraz aljnövényzet tüzeihez a tegnapi napon. Kisebb-nagyobb területen csaptak fel a lángok a megye területén, adva ezzel munkát a hivatásos, önkormányzati és az önkéntes tűzoltóknak. Makád külterületén száz négyzetméteren, a 40-es út 29-es kilométerénél, Abony és Cegléd között ötszáz négyzetméteren nádas, Érden a Rákóczi Ferenc utcánál, a vasúti töltés mellett negyven négyzetméteren, Üllő külterületén foltokban, három hektáros területen, Sóskút külterületén egy hektáron, Vácrátóton a Csokonai utcánál ötszáz méter hosszan nádas, Dabas külterületén ötven négyzetméteren, Szentmártonkátán az Újerdő út közelében három hektáron égett a növényzet.(PMKI Monor és Cegléd HTP)