Parókia gerendája égett Nagybörzsönyben

2020. február 16. 09:21

Kigyulladt egy parókia épület gerendája Nagybörzsönyben, kigyulladt egy hatvan négyzetméteres lakóház tetőszerkezete Halásztelken, két személygépkocsi ütközött össze Tápiószelén, személygépkocsik ütköztek össze Monoron.

Kigyulladt egy parókia épület gerendája szombaton reggel Nagybörzsönyben, a József Attila utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a kémény mellett lévő fagerenda égett és izzott, a padlás füsttel telítődött, a tetőzet kismértékben károsodott. A vámosmikolai önkormányzati és a váci hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották, az izzást megszüntették, átszellőztették a padlásteret, majd visszabontották a kéményt, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat segítette. A tűz keletkezésekor az épületben öt felnőtt és huszonöt gyermek tartózkodott, ők időben, sérülések nélkül elhagyták a parókiát.(fotó: PMKI KMSZ és Vác HTP)

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres lakóház tetőszerkezete szombaton délelőtt Halásztelken, a II. Rákóczi Ferenc úton. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már teljes egészében égett. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt Tápiószelén, a Kossuth Lajos úton. Az ütközés során a gépkocsik egy távközlési oszlopot is kidöntöttek, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze szombaton délután Monoron, a Móricz Zsigmond utca és a Kistói út kereszteződésében. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.