Oldalára borult egy gépkocsi Tápiószentmártonban

2020. február 09. 09:16

Útról lesodródott, kerítésnek ütközött, majd az oldalára borult egy személygépkocsi Tápiószentmártonban, kigyulladt egy kisebb lakóház Tápiószelén, több hektáros területen foltokban száraz gaz, avar kapott lángra Diósdon.

Útról lesodródott, kerítésnek ütközött, majd az oldalára borult egy személygépkocsi szombaton délután Tápiószentmártonban, a Kossuth Lajos úton. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy kisebb lakóház szombaton délután Tápiószelén, a Pacsirta úton. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett. A tüzet a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet. A hát teljesen kiégett és lakhatatlanná vált, a tűzben több gázpalack felhasadt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Több hektáros területen foltokban száraz gaz, avar kapott lángra szombaton délután Diósdon, a Pálmai úton. A lángok további területeket veszélyeztetettek. A tüzet a törökbálinti és az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet.(fotó: PMKI Érd HTP)