Balesetek és tűzesetek vasárnap

2019. december 09. 08:59

Melléképület égett Őrbottyánban, árokba hajtott egy személyautó Tökölön, oldalára borult egy autó Nagykőrösön, helyesen jelzett a szén-monoxid érzékelő Törökbálinton, kigyulladt egy személyautó motortere Pomázon, összeütközött három személyautó Vácon.

Vasárnap hajnalban árokba hajtott egy személyautó Tökölön, a Fő utcában. A gépkocsi a tetejére borult. A járműben ketten utaztak, ők sérülések nélkül kiszálltak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik a műszaki mentési munkálatokat elvégezték. (fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Nagykőrösön, a Ceglédi úton vasárnap hajnalban egy személyautó megcsúszott az úton és az oldalára borult. A járműben egy fő utazott, sérüléseket nem szenvedett. Az esethez a város önkormányzati tűzoltói vonultak, akik a műszaki mentési munkálatokat elvégezték. 

Kigyulladt egy állattartásra használt melléképület Őrbottyánban, a Babits Mihály utcában vasárnap délután. A tűz átterjedt a szomszédos melléképület tetőszerkezetére is. Az esethez a gödöllői és a váci hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral előbb megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd eloltották a tüzet. Személyi sérülés nem történt. (fotó: Gödöllő HTP)

Helyesen jelzett a szén-monoxid érzékelő vasárnap késő délután egy törökbálinti lakóházban. A város hivatásos tűzoltóit riasztották a Munkácsy Mihály utcába, akik méréseket végezte és kimutatták a mérgező gázt az ingatlan levegőjében, ezért a helyszínre kérték a gázszolgáltató szakembereit is. A házat két felnőtt és két gyermek a jelzés után elhagyta, majd értesítették a tűzoltókat. 

Teljes terjedelmében égett egy személyautó motortere Pomázon, a Községház utcában. A tűzesethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd utómunkálatokat végeztek. Az autóban senki nem tartózkodott, személyi sérülés nem történt.

Összeütközött három személyautó Vácon, a Szent László úton. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és elvégezték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínen a mentés idejére forgalomkorlátozást vezettek be.  (fotó: Vác HTP)