Kigyulladt egy melléképület Sóskúton

2022. november 24. 12:34

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres családi ház egy helyisége Örkényben, kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület Sóskúton, két személygépkocsi ütközött össze Isaszegen.

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres családi ház egy helyisége szerdán délelőtt Örkényben, a Bikahegyen. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a tűz átterjedt a ház tetőszerkezetére is. A lángokat a dabasi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet. A tűz keletkezésekor a házban egy felnőtt és egy gyermek tartózkodott, akik időben, sérülések nélkül elhagyták az ingatlant.

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület szerdán délután Sóskúton, a Petőfi Sándor utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a melléképület már teljes egészében égett, a tűz egy százhatvan négyzetméteres, ponyvával fedett teniszpályát veszélyeztetett, a tűzben egy gázpalack felhasadt. A lángokat a helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett épületet.(fotó: PMKI Érd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Isaszegen, a Tompa Mihály utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)