Sorház tetőszerkezete égett Budakeszin

2022. október 05. 11:59

Az úton megcsúszott, oszlopnak csapódott, majd a HÉV sínekre csúszott egy kisteherautó Ráckevén, kigyulladt egy ötszáz négyzetméteres, hét lakásból álló sorház tetőszerkezete Budakeszin,teherautó hátuljának ütközött egy személygépkocsi az M4-es autóúton, két személygépkocsi ütközött össze Szentendrén.

Az úton megcsúszott, oszlopnak csapódott, majd a HÉV sínekre csúszott egy kisteherautó kedden délelőtt Ráckevén, a Kossuth Lajos utcában. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből, sérülések nélkül elhagyta a kisteherautót. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd autómentő segítségével megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Kigyulladt egy ötszáz négyzetméteres, hét lakásból álló sorház tetőszerkezete kedden délután Budakeszin, az Erdő utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a tető közel kettőszáz négyzetméteren égett, valamint több tetőtéri helyiség lángokban állt. A tüzet a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták a lakásokat, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az oltás során az egységek négy gázpalackot és több kisállatot mentettek ki az épületből. A tűzeset során három lakás ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élő tíz ember rokonokhoz és a szomszédba költözött.(fotó: PMKI KMSZ)

Teherautó hátuljának ütközött egy személygépkocsi kedden délután az M4-es autóút 67-es kilométerénél, Cegléd közelében. Az ütközés következtében a gépkocsi a szalagkorlátnak csapódott, forgalmi akadályt okozott. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden este Szentendrén, a Kalászi úton. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)