Felborult egy személygépkocsi a 3-as főúton

2022. október 02. 07:51

Három személygépkocsi ütközött össze Érden, tűz keletkezett egy gépkocsi utasterében Maglódon, felborult egy személygépkocsi a 3-as főúton.

Három személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt Érden, a Kossuth Lajos utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Tűz keletkezett egy gépkocsi utasterében szombaton délben Maglódon, a Csáktornya utcában, egy családi ház udvarán. A tűz gépkocsi utasteréből nem terjedt tovább. A lángokat a gyömrői önkéntes tűzoltók eloltották, majd a monori hivatásos tűzoltókkal közösen az izzásokat megszüntették, a járművet átvizsgálták.(fotó: PMKI Monor HTP)

Felborult egy személygépkocsi szombaton este a 3-as főút M31-es autóútra hajtó körforgalomban, Gödöllő közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)