Tűz keletkezett egy ceglédi garázsban

2022. augusztus 12. 11:06

Két személygépkocsi ütközött össze Budaörsön, személygépkocsik ütköztek össze az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, tűz keletkezett egy tizenkettő négyzetméteres garázsban Cegléd külterületén, száraz növényzet égett Vácegres külterületén, két személygépkocsi ütközött össze Ócsán, száraz fű, gaz, hulladék kapott lángra Ercsiben.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel Budaörsön, a Petőfi és a Baross utcák kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Személygépkocsik ütköztek össze csütörtökön reggel az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, az érdi felhajtónál. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Tűz keletkezett egy tizenkettő négyzetméteres garázsban csütörtökön délelőtt Cegléd külterületén. A garázsban berendezési tárgyak kaptak lángra. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták az épületet. (PMKI Cegléd HTP)

Száraz növényzet égett csütörtökön délelőtt Vácegres külterületén. A tűz átterjedt egy fenyőerdőre is. A lángokat az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett területet. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Ócsán, a Széchenyi utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Száraz fű, gaz, hulladék kapott lángra csütörtökön a kora délutáni órákban Ercsiben, a Diófa utcában. A tűz átterjedt egy garázsra, valamint felhalmozott farakásra is. A lángokat a FER létesítményi, az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett öthektáros területet. A tűzoltók munkáját a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. (fotó: PMKI Érd HTP)