Hétvégi ház égett Tökölön

2022. augusztus 11. 11:54

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze a 6-os főút 22-es kilométerénél, száraz fű, bozótos kapott lángra Érden, kigyulladt egy negyven négyzetméteres hétvégi ház Tököl határában.

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze szerdán reggel a 6-os főút 22-es kilométerénél, Érd közelében. Az ütközés következtében a motor füves, bozótos részre esett, ahol kigyulladt. A tüzet a tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók eloltották. Az érdi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Száraz fű, bozótos kapott lángra szerdán délután Érden, a Tárnoki úton. A tűz gyorsan terjedt, egy régi temetőt veszélyeztetve. A lángokat az érdi és a törökbálinti hivatásos, a tárnoki és a biatorbágyi önkéntes tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett kettő hektáros területet, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.(fotó: PMKI Érd HTP)

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres hétvégi ház csütörtökön virradóra Tököl határában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a ház teljes egészében égett. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, majd átvizsgálták a kiégett épületet. Az átvizsgálás során az egységek a kiégett helyiségekben három felhasadt gázpalackot találtak.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)