Kigyulladt egy kisteherautó az M7-es autópályán

2022. augusztus 08. 13:08

Kigyulladt egy személygépkocsi a 4-es főút 31-es kilométerénél, árokba hajtott egy kisteherautó Üllőn, személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze Galgahévízen, kigyulladt egy kisteherautó az M7-es autópálya 25-ös kilométerénél.

Kigyulladt egy személygépkocsi vasárnapra virradóra a 4-es főút 31-es kilométerénél, Monor közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó teljes egészében égett, a tűz átterjedt a környezetére is. A lángokat a monori hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd visszahűtötték a felhevült alkatrészeket és átvizsgálták a teljesen kiégett járművet.(fotó: PMKI Monor HTP)

Árokba hajtott egy kisteherautó vasárnap délben Üllőn, a Zöldmező utcában. A teherautó rakterében húsz ember utazott, mindannyian sérüléseket szenvedtek. A monori hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kinyitották a kisteherautó ajtaját, a benne utazó húsz embert a rendőrség segítségével kimentették, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. 

Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze vasárnap délután Galgahévízen, a Fő úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Kigyulladt egy kisteherautó vasárnap délután az M7-es autópálya 25-ös kilométerénél, Martonvásár közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az kisteherautó teljes egészében égett, a tűz átterjedt a környezetére is. A lángokat a helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd visszahűtötték a felhevült alkatrészeket és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Érd HTP)