Baleset Százhalombattán

2022. augusztus 01. 12:41

Villanyoszlopnak ütközött, majd az út menti füves területre csapódott egy személygépkocsi Százhalombattán, lesodródott az útról, árokba hajtott egy személygépkocsi Gödöllő és Valkó között, két személygépkocsi ütközött össze Kakucson, személygépkocsik ütköztek össze az M4-es autóút 42-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Monoron.

Villanyoszlopnak ütközött, majd az út menti füves területre csapódott egy személygépkocsi vasárnapra virradóra Százhalombattán, az Olajmunkás utcában. A gépkocsiban négy ember utazott, közülük egy ember az autóból kiesett. A kidőlt oszlop még egy villanyoszlopot magával rántott. A FER létesítményi és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Gödöllő és Valkó között. A gépkocsiban egy ember utazott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Kakucson, a Fő utcában. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Dabas HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze vasárnap délután az M4-es autóút 42-es kilométerénél, Monor közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Monor HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután Monoron, az Alkotmány utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.  (fotó: PMKI Monor HTP)