Családi ház szobája égett Kistarcsán

2022. július 26. 12:27

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M4-es autóút 34-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Ráckevén, száraz növényzet kapott lángra Ócsán, három személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 33-as kilométerénél, száraz fű, erő aljnövényzete égett Tápióságon, tűz keletkezett egy ötven négyzetméteres családi ház szobájában Kistarcsán.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn reggel az M4-es autóút 34-es kilométerénél, Monor közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn a kora délutáni órákban Ráckevén, a Tavasz utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Ráckeve ÖTP)

Száraz növényzet kapott lángra hétfőn délután Ócsán, az Öregországúton. A tűz százötven négyzetméteren égett, a lángok további területeket veszélyeztetett. A tüzet a helyi önkéntes és a dabasi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett területet.(fotó: Ócsa ÖTE)

Három személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután az M3-as autópálya 33-as kilométerénél, Gödöllő közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Száraz fű, erő aljnövényzete égett hétfőn délután Tápióságon, a Kölcsey utcában. A tűz gyorsan és nagy területen terjedt, a lángok egy melléképület tetőszerkezetét is elérték. A tüzet a nagykátai és a jászberényi hivatásos, valamint a tápiószecsői önkéntes tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett tizenöt hektáros területet.

Tűz keletkezett egy ötven négyzetméteres családi ház szobájában keddre virradóra Kistarcsán, a Dózsa György utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a lángok átterjedtek az épület konyhájára, mindkét helyiség teljes egészében égett, a lakás füsttel telítődött. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták az ingatlant. A tűz keletkezésekor az épületben két ember tartózkodott, mindketten kimenekültek az égő házból.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)