Tűz keletkezett egy ipari csarnokban Biatorbágyon

2022. június 27. 12:22

Két személygépkocsi ütközött össze Ócsa közelében, két személygépkocsi ütközött össze Szentendrén, személygépkocsik ütköztek össze Kocsér közelében, földmunkák közben gázvezetékbe vágtak Nagykátán, menetrend szerint közlekedő személyvonat és egy gépkocsi ütközött össze Csörögön, lesodródott az útról, árokba hajtott egy személygépkocsi Szigetszentmiklós közelében, kigyulladt egy személygépkocsi Tatárszentgyörgy külterületén, tűz keletkezett egy ipari csarnok elektromos targoncák töltésére szolgáló helyiségében Biatorbágyon.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Ócsa közelében. Az ütközés következtében az egyik autó felborult. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Szentendrén, az Ady Endre úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze vasárnap délelőtt Kocsér közelében. Az ütközés következtében az egyik autó árokba csapódott, a másik gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Földmunkák közben gázvezetékbe vágtak vasárnap délelőtt Nagykátán, a Tölgyfa utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. A nagykátai és a jászberényi hivatásos tűzoltók száz méteres sugarú körben a szivárgás helyszínét lezárták, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei kiszakaszolták és elzárták a vezetéket, majd gondoskodtak a végleges javításáról. A lezárt területen tizenhárom ingatlan volt, az ott tartózkodók egy része elhagyta a lakóházat, a többiek elzárkóztak. A javítást követően mindenki visszatérhetett az otthonába. 

Menetrend szerint közlekedő személyvonat és egy gépkocsi ütközött össze vasárnap délben Csörögön, a Komáromi utcában, egy vasúti átjáróban. Az összetört gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A váci önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap délután Szigetszentmiklós közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy személygépkocsi vasárnap délután Tatárszentgyörgy külterületén. Az autó teljes egészében égett, a tűz átterjedt a környezetére is. A szárazság miatt a lángok gyorsan és nagy területen terjedtek, a tűzoltók kiérkezésekor több hektáron égett a tűz. A lángokat a dabasi, a monori és a kecskeméti hivatásos tűzoltók eloltották, majd átvizsgálták a közel tizenöt hektáros leégett területet, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Tűz keletkezett egy ipari csarnok elektromos targoncák töltésére szolgáló helyiségében vasárnap délután Biatorbágyon, a Budai úton. Mire a törökbálinti és az érdi hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek, a hatvanöt négyzetméteres helyiség teljes egészében égett, a tűz az emeleti irodákat veszélyeztette. A tűzoltók eloltották a lángokat, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták a kiégett üzemrészt. A tárolóban nyolc targonca és emelőgépek voltak, a tűz kárt tett bennük. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)